dimarts, 5 de novembre de 2013

Classe de la TORTUGA

L’ADAPTACIÓ

El passat mes de setembre va començar l’escola i amb això l’alumnat de P3 va conèixer a la seua mestra i als seus nous companys i companyes. Els primers dies van ser d’adaptació on van poder disfrutar del seu nou entorn.


TRIA DEL NOM DE LA CLASSE

Molt pronte vam haver de triar el nom de la classe ja que no en teníem. Vam fer una pluja d’idees per vore quines opcions ens donaven les criatures i a partir del que ells i elles ens van dir vam votar. Cadascú va posar el seu nom baix del dibuix que volien per a la classe i desprès ho vam escenificar amb volum per tal que d’aclarir les idees.
 
 

LA COL DE PATUFET

Vam començar el curs contant el conte de Patufet. Tant la col com el safrà van ser dos elements que van cridar l’atenció de l’alumnat així que vam començar per la col.

La vam tocar per vore si era rugosa o fina, vam notar que estava gelada, la vam obrir i la vam olorar, fins i tot va haver qui la va provar. En definitiva vam donar molta importància als sentits.
PINTEM AMB SAFRÀ

Desprès de vore que el safrà donava color a l’arròs va ser divertit pintar amb el colorant alimentari.
 ELS NOMS

Una de les activitats molt important a P3 és conèixer els nostres companys i companyes de la classe, per això durant el curs realitzem activitats relacionades amb aquest objectiu.
 
 RACONETS DE LLENGUA


Ja hem començat a treballar per raconets a la classe. Dividim la classe en grups per realitzar diferents activitats on acaben passant tot l’alumnat per totes les activitats.

Ara treballem el traç horitzontal i vertical, la confecció del propi nom i enganxem gomets per treballar la motricitat fina.

 


RACONETS DE MATE

Amb la mateixa dinàmica que els raconets de llengua treballem conceptes matemàtics. Les diferents activitats que realitzem actualment són: classificació de taps segons el color, inici a la seriació, enfilar objectes i manipulació de fustes per treballar la motricitat fina.
 
 PSICOMOTRICITAT

Dos dies a la setmana fem psicomotricitat un dia amb el mestre de gimnàstica i l’altra amb ell i la tutora. Podeu vore que bé s’ho passen les criatures.
 
 DECORACIÓ DE TARDOR

Hem preparat per als vidres la decoració de la tardor. Ho hem fet amb diferents tècniques plàstiques. Hem pintat un formiguer amb formigues que porten fruits de la tardor per tal de tenir menjar de sobres per a tot l’hivern.Podeu donar un cop d’ull!!!
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada